Brug Bluegarden Multiløn Erhverv sammen med Planday

Følg

Bruger du Bluegarden Multiløn Erhverv til at håndtere løn kan du let og hurtigt eksportere dine løndata fra Planday i en lønrapport som kan importeres i Bluegarden Multiløn Erhverv. Du kan også importere lønsedler fra Bluegarden Multiløn Erhverv i Planday, så medarbejderne kan tilgå dem direkte i Planday.

Start med at kontakte Planday support for at aktivere MLE felter i Planday. Følg derefter nedenstående trin og bliv klædt på til at udnytte fordelene ved at bruge Bluegarden Multiløn Erhverv sammen med Planday.

1. Aktiver Bluegarden Multiløn Erhverv lønrapport og lønseddel import

Log in i Planday og gå til integrationssiden under Indstillinger > Integrationer > Overblik.

Find Bluegarden Multiløn Erhverv og tryk Aktiver.

1.1 Udskrift indstillinger

For at kunne lave lønrapporter til Bluegarden Multiløn Erhverv, skal du indtaste en række nødvendige oplysninger i Planday. Du er velkommen til at kontakte Planday for mere information omkring Bluegarden Multiløn Erhverv.

1. Vælg Indstillinger i topmenuen > Løn > Udskrifter. Her vælger du fanen Bluegarden / Dataløn og indtast alle oplysninger.

2. Vælg derefter fanen Bluegarden Erhverv rapportering og udfyld oplysningerne.

3. Anvender du fraværsrapporter i forbindelse med Bluegarden Multiløn Erhverv skal du ligeledes udfylde oplysningerne under fanen Fraværsrapporter.

2. Tilføj lønnumre og lønarter i Planday

For at lønsystemet kan anvende lønrapporten fra Planday skal du sikre at lønnumre og lønarter fra Bluegarden Multiløn Erhverv er tilføjet i Planday.

Lønnummer

Du kan tilføje lønnumre fra Bluegarden Multiløn Erhverv til hver medarbejder i Planday under Medarbejdere > vælg og rediger medarbejder > Løn > Lønnummer.

Lønarter

Lønarter anvendes for at fortælle Bluegarden Multiløn Erhverv om timerne i Plandays lønrapporter er normale timer, ekstra timer eller tillæg. Du skal derfor tilføje lønarter fra Bluegarden Multiløn Erhverv i Planday.

Start med at tilføje lønarter for timesedler (normale timer) og månedsløn i Indstillinger > Løn > Generelt > Lønarter.

Hvis du ønsker at anvende særlige lønarter for tillæg skal du først oprette løntillæg i Planday og derefter tilføje lønarten. Du kan oprette tillæg i Indstillinger > Løn > Løntillæg. Opret eller rediger løntillæg og tilføj herefter lønarter.

Bruger du Planday til at registrere sygdom eller andet og er det oprettet som timeseddelstyper kan der også tilføjes lønarter hertil. Dette gøres under Indstillinger > Vagtplan > Timeseddelstyper, hvor du kan redigere og tilføje lønarter til de respektive timeseddelstyper.

Hvis du ønsker specifikke lønarter for forskellige personalegrupper for at kunne adskille f.eks. bartender og tjener timerne på medarbejdernes lønsedler kan du tilføje lønarter til hver enkelt medarbejdergruppe. Gå til Medarbejdere i topmenuen > Medarbejdergrupper > vælg og rediger den enkelte personalegruppe for at tilføje lønarter. Lønarter vil for den pågældende medarbejdergruppe overskrive lønarten for normale timer.

Du kan lære mere om at forberede lønfiler her.

Før du eksporterer Bluegarden Multilløn Erhverv lønfilen skal du huske at undersøge om alle vagter er godkendt.

3. Eksporter Bluegarden Multiløn Erhverv lønrapporter fra Planday

1. Gå til løn > lønrapport
  2. Vælg korrekt dato interval
  3. Vælg evt. Hvilke medarbejdere du vil lave lønkørsel for
  4. I Formater vælg Bluegarden Multiløn Erhverv
  5. Gem filen på din computer

4. Indlæs lønrapport i Bluegarden Multiløn Erhverv

1. Log in på Bluegarden Multiløn Erhverv.
  2. Importer Lønrapporten fra din computer i forbindelse med din lønkørsel.

5. Importer Bluegarden Multiløn Erhverv lønsedler i Planday

1. Gem PDF-filen med lønsedler på din computer. Vi anbefaler at du sikrer dig at indholdet i filen er korrekt inden du importere den til Planday.
  2. Login ind i Planday > Løn > Importer lønsedler
  3. Vælg start- og slutdato: Indtast de samme datoer som på lønsedlen.
  4. Eksisterende lønsedler: Hvis der allerede ligger lønsedler for den valgte periode, kan du vælge at tilføje de nye lønsedler til de eksisterende eller overskrive de eksisterende.
  5. Vælg Lønseddel i type
  6. Vælg Formatet Bluegarden Multiløn Erhverv
  7. Upload filen med lønsedler fra din computer og tryk på Importer. Lønsedlerne er nu tilgængelige for medarbejderne når de logger ind i Planday.