Importer omsætning fra POS Lavu

Følg

Bruger du POS Lavu som dit POS system kan du benytte dig af integrationen mellem Planday og POS Lavu for at få din daglige omsætning fra POS Lavu vist i Planday.

Herunder kan du læse mere om hvordan du aktiverer og anvender integrationen.

Integrationen henter omsætningstallene fra POS Lavu én gang i døgnet og tallene hentes for et givent antal dage tilbage i tiden. I Planday kan du dermed følge omsætningen, lønomkostninger og lønprocenter i  omsætningsmodulet under Rapporter > Omsætning, samt direkte i vagtplanen.

For at anvende integrationen skal du have oprettet omsætningsheder i de relevante Afdelinger i Planday. Dette gøres under Indstillinger > Rapporter > Omsætning. Omsætningsenheder refererer til de enheder i en afdeling som genererer omsætning.

Du kan lære mere om at anvende omsætning og omsætningsenheder i Planday her.

1. Forbered POS Lavu integrationen

Du skal starte med at kontakte POS Lavu, for at få udleveret følgende loginoplysninger for hver af dine lokationer som du skal indtaste ved aktivering af integrationen i Planday.

• Brugernavn
  • Adgangskode

2. Aktiver POS Lavu integrationen

2.1 Opret Planlagt opgave

1. Log herefter ind i Planday og vælg Indstillinger I topmenuen. I menuen i venstre side skal du herefter vælge Portalindstillinger > Planlagte opgaver og tryk Planlæg opgave.
  2. I Opgavetype vælg POS integration.
  3. Vælg en startdato for hvornår integrationen skal aktiveres fra.
  4. Sæt flueben i Aktiv. Du kan til hver en tid fjerne fluebenet for at stoppe / pause integrationen i at hente nye data fra POS Lavu.
  5. Vælg det tidspunkt, hvor Planday dagligt skal hente foregående dages omsætning fra POS Lavu. Efter aftale med POS Lavu kan der tidligst vælges kl. 05.00.
  6. Sæt flueben I Gentag hver uge, hvis omsætningen skal hentes løbende hver uge.
  7. Vælg hvilke dage, hvor Planday skal hente omsætning fra POS Lavu. Du skal være opmærksom på at de valgte dage, er dagene hvor omsætningen hentes og IKKE den dag som omsætningen er generet. Dvs. hvis du vælger fredag og tidspunkt kl. 07.00, vil Planday hente torsdagens omsætningstal fredag morgen kl. 07.00.Screen_Shot_2017-03-05_at_23.38.33.png

Efter du har valgt hvornår omsætningen skal hentes, skal du konfigurere tilslutningen til POS Lavu

8. I POS Service skal du vælge POSLavu
  9. Indtast derefter nedenstående oplysninger fra POS Lavu for hver lokation.
    • Brugernavn
    • Adgangskode
  10. Vælg Antal dage tilbage i tiden der hentes for. Typisk 1-3 dage, max. 31 dage. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er muligt at få omsætningsdata fra, før den dato hvor POS Lavu har aktiveret integrationen.
  11. Sæt flueben i Overskriv eksisterende data, hvis integrationen må overskrive eksisterende data. Dette kan f.eks. være omsætningstal indtastet manuelt eller hvis der hentes omsætning for flere dage tilbage i tiden og omsætningstallene bliver opdateret i POS Lavu.
  12. Klik på Test indstillinger og hent enheder for at verificere at du har adgang til POS Lavu. Ved fejl bedes du kontrollere loginoplysningerne fra POS Lavu.
  13. Klik på Gem og integration er klar til at hente omsætningsdata fra POS Lavu.Screen_Shot_2017-03-05_at_23.44.38.png

Når integrationen er aktiv fremgår den som Aktiv på integrationssiden under Indstillinger > Integrationer > Oversigt.