Importer omsætning via Omnivore

Følg

Bruger du Micros 3700, NCR Aloha, Maitre'd, InfoGenesis, DinerWare eller AZbar som dit POS system kan du benytte dig af integrationen mellem Planday og Omnivore for at få din daglige omsætning fra POS systemet vist i Planday.

Herunder kan du læse mere om hvordan du aktiverer og anvender integrationen.

Integrationen henter omsætningstallene fra dit POS system via Omnivores integrationsplatform én gang i døgnet og tallene hentes for de seneste tre dage. I Planday kan du dermed følge omsætningen, lønomkostninger og lønprocenter i  omsætningsmodulet under Rapporter > Omsætning, samt direkte i vagtplanen.

For at anvende integrationen skal du have oprettet omsætningsheder i de relevante Afdelinger i Planday. Dette gøres under Indstillinger > Rapporter > Omsætning. Omsætningsenheder refererer til de enheder i en afdeling som genererer omsætning.

Du kan lære mere om at anvende omsætning og omsætningsenheder i Planday her.

1. Forbered Omnivore integrationen

Følg nedenstående trin for at aktivere integrationen til Omnivore, og start med at få din omsætning overført automatisk til Planday.

Du skal starte med at kontakte Planday support, da integrationen via Omnivore kræver at der installeres en Omnivore agent på den PC der kører jeres POS system. Omnivore står for installationen af dette software og vi koordinerer og hjælper med opsætningen af integrationen i Planday. Efter installationen af Omnivore agenten, vil du modtage følgende loginoplysninger for hver af dine lokationer som du skal indtaste ved aktivering af integrationen i Planday.

• Location ID
  • Api-Key

Du er herefter klar til at aktivere integrationen i Planday.

2. Aktiver Omnivore integrationen

2.1 Opret Planlagt opgave

1. Log herefter ind i Planday og vælg Indstillinger I topmenuen. I menuen i venstre side skal du herefter vælge Portalindstillinger > Planlagte opgaver og tryk Planlæg opgave.
  2. I Opgavetype vælg POS integration.
  3. Vælg en startdato for hvornår integrationen skal aktiveres fra.
  4. Sæt flueben i Aktiv. Du kan til hver en tid fjerne fluebenet for at stoppe / pause integrationen i at hente nye data fra dit POS system.
  5. Vælg det tidspunkt, hvor Planday dagligt skal hente de foregående tre dages omsætning fra dit POS system. Vi anbefaler at du vælger et tidspunkt, hvor du ved at den foregående dag er lukket f.eks. kl. 06.00.
  6. Sæt flueben I Gentag hver uge, hvis omsætningen skal hentes løbende hver uge.
  7. Vælg hvilke dage, hvor Planday skal hente omsætning via Omnivore. Du skal være opmærksom på at de valgte dage, er dagene hvor omsætningen hentes og IKKE den dag som omsætningen er generet. Dvs. hvis du vælger fredag og tidspunkt kl. 07.00, vil Planday hente torsdagens, onsdagens og tirsdagens omsætningstal fredag morgen kl. 07.00.Screen_Shot_2017-03-05_at_23.38.33.png
    Efter du har valgt hvornår omsætningen skal hentes, skal du konfigurere tilslutningen til Omnivore

8. I POS Service skal du vælge Omnivore
  9. Indtast derefter nedenstående oplysninger fra Omnivore for hver lokation.
    • Location ID
    • Api-Key
  10. Klik på Test indstillinger og hent enheder for at verificere at du har adgang til Omnivore. Ved fejl bedes du kontrollere loginoplysningerne
  11. Klik på Gem og integration er klar til at hente omsætningsdata fra dit POS system via Omnivore.

Når integrationen er aktiv fremgår den som Aktiv på integrationssiden under Indstillinger > Integrationer > Oversigt.