Hvordan sikrer jeg, at jeg har nok medarbejdere til rådighed?

Følg

Når du godkender medarbejdernes ferie, er det vigtigt at sørge for, at du ikke ender med at stå uden nogen, der kan arbejde.

Jo flere chefer, der kan godkende fridage, desto højere er risikoen for at stå med for få medarbejdere til rådighed. Typisk opstår problemet omkring påske, sommer og jul, og du vil være sikker på, at du har – lad os sige – 5 værtinder der kan skiftes til at tage vagterne i en given periode.

• Vælg Indstillinger > Fravær > Begrænsninger > Opret

For at indtaste det højeste antal medarbejdere som kan have ferie eller fridage på samme tid.

Du kan filtrere på afdelinger, personalegrupper og medarbejdertyper.

Husk at gemme.