Hvordan opretter jeg en medarbejder?

Følg

Hvis du ikke allerede har læst den, vil du måske se op denne vejledning til hvordan du trin for trin organiserer dit personale i Planday! https://support.planday.com/hc/en-us/articles/207135727-1-People-Employees-and-organisation

Før du begynder, anbefaler vi, at du har navn, CPR-nummer, mobilnummer og e-mail på den ny medarbejder klar.

• Vælg HR > Medarbejdere > og klik ’Opret medarbejder’

Indtast de grundlæggende oplysninger som navn og afdeling. Du kan ikke fortsætte, før felterne markeret med fed er udfyldt.

Brugernavn og adgangskode genereres automatisk af systemet.

Klik på ’Næste’

Igen skal du som minimum udfylde de fede felter for at fortsætte.

Husk at vælge en teamleder til medarbejderen (hvis du bruger det) og den korrekte medarbejdertype, fx månedslønnet.

Har du ikke medarbejderens CPR-nummer, kan du bare skrive x i feltet. Det er vigtigt, at du indtaster det, så snart du har det, da det bruges til lønkørsler.

Klik ’Næste’

For at tilføje medarbejderen i en af de allerede oprettede personalegrupper skal du klikke på ’Tilføj personalegruppe’

Personalegruppe: Vælg hvilken gruppe, medarbejderen skal høre til. En medarbejder kan lægges i flere grupper, hvis du klikker på ’Tilføj personalegruppe’ igen.

Timesats: Timesatsen er den, som du har bestemt for personalegruppen. Hvis medarbejderen får månedsløn, skal værdien være 0.

Når du har sat de rette grupper på medarbejderens liste, klik ’Opret’.

Send logininformationer: Her kan du vælge at sende den netop oprettede medarbejders login på SMS eller som e-mail.

Print kontrakt: Har du allerede lagt en kontraktskabelon ind, kan du straks printe en kontrakt til den nye medarbejder.

Send velkomstbrev: Hvis du har gemt et velkomstbrev under Indstillinger, kan du sende det herfra.

Send velkomst SMS: Hvis du har gemt en standard velkomst SMS under Indstillinger, kan du sende den herfra.

Har du mange medarbejdere, har vi en skabelon, som du kan udfylde med oplysningerne for alle medarbejdere på en gang og få filen importeret til systemet. Vi anbefaler dog, at du venter og kun gør dette, når du er blevet mere fortrolig med vores system.

Andre artikler, som du muligvis vil finde interessante:

Hvordan redigerer jeg en medarbejder? https://support.planday.com/hc/en-us/articles/200564223-How-to-edit-an-employee

Vejledning til nye brugere https://support.planday.com/hc/en-us/articles/206426688-Get-Started-with-Planday-Introduction-and-Overview