Support Center. Vi står klar til at hjælpe

Hvordan deaktiverer jeg en medarbejder?

Følg

Alle oplysninger, tidligere vagter, osv. vil forblive i systemet og om nødvendigt kan medarbejderne gendannes på et senere tidspunkt. Du kan ikke slette medarbejdere fuldstændigt.

  • Vælg HR > Find medarbejderen > Klik på Rediger-ikonet til højre.

Deaktiver med øjeblikkelig virkning: Klik her, hvis du ønsker at deaktivere medarbejderen med det samme.

Fratrædelsesdato: Vælger du en dato i fortiden, vil medarbejderen blive deaktiveret øjeblikkeligt. Vælger du dags dato, har medarbejderen adgang til systemet resten af dagen. Vælger du en dato i fremtiden, har medarbejderen adgang til systemet frem til og med den dato.

Evt. beskrivelse af årsag: Ønsker du det, kan du indtaste en uddybende kommentar til orientering for dig selv og dine chef-kolleger om hvorfor denne medarbejder ikke længere arbejder for jer.

 

Er denne medarbejder involveret i fremtidige vagter, fx på vagtplanen eller i skabeloner, vil du blive bedt om at tage stilling til hvordan det skal håndteres. Klik på linket for hver afdeling for at løse problemet.

Alle medarbejderens vagter står på listen. Du har mulighed for at slette dem, give dem til en anden eller ændre dem til ledige vagter.

Klik på ’Deaktivér’ for at lukke brugerkontoen efter hensigten.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?

Vores eget support team står klar til at hjælpe dig.