Kan jeg bestemme hvilke medarbejderoplysninger, vi har brug for?

Følg

Under Indstillinger > HR > Formopsætning

kan du bestemme hvilke felter, der er synlige på medarbejdernes personlige profil

og hvilke oplysninger, cheferne kan indtaste, når de opretter eller redigerer en medarbejder.

I hver af de tre første faneblade kan du tilføje og fjerne felter, som du har lyst.

Vi anbefaler dog, at du ikke tilføjer for mange felter i fanebladet ’Opret’. Når en personaleansvarlig skal oprette en ny medarbejder, vil du gøre det så nemt for ham som muligt med så forstyrrelser som muligt.

Du kan også oprette dine egne brugerdefinerede felter og sætte ind i hver sektion. Se hvordan du gør det her.

Husk at gemme, før du skifter side.