Kan I forklare, hvordan jeg bruger enheder?

Følg

Enheder er en måde hvorpå du kan opdele din afdeling med henblik på rapportering af omsætning. De giver dig mulighed for at registrere omsætningen for hver sektion af en afdeling individuelt.

Hvis du eksempelvis har en klub med to barer, kunne det være praktisk at oprette to enheder – en til din udendørs bar og en til din indendørs bar.

• Vælg Indstillinger > Rapporter > Omsætning og vælg fanebladet Enheder. Vælg den relevante afdeling og klik på ’Opret’.

Navngiv din nye enhed og sørg for, at den rigtige afdeling er valgt fra listen.

Beslut om du vil registrere både personalekøb og daglig omsætning for denne enhed. Den sidstnævnte mulighed skal kun fravælges i meget sjældne tilfælde.

Inkluder i samlet omsætning: Hvis dette flueben fjernes, vil omsætningen for denne enhed ikke blive talt med, når den samlede omsætning for afdelingen beregnes.

Ydermere kan du koble hver af dine enheder på en række jobfunktioner i din vagtplan. På den måde er det kun udgifterne til netop de timer, der vil påvirke omsætningsrapporten, i stedet for at arbejde med de overordnede lønudgifter.

• Vælg Indstillinger > Vagtplan > Jobfunktioner og redigér hver enkelt jobfunktion.