Hvordan kan jeg skrive nyheder på opslagstavlen?

Følg

På forsiden af din Planday portal finder du opslagstavlen lige under vagtplanen, og dér kan du klikke ’Opret’ i øverste højre hjørne: Forside > Opslagstavle > Opret.

Indtast en overskrift og den tekst, du vil vise.

Fjern fluebenet i ”aktiv”, hvis du ikke vil vise nyheden med det samme.

Du kan dele nyheden med visse dele af personalet fra bestemte afdelinger eller grupper, så hver medarbejder kun har relevante informationer på sin opslagstavle.

For at din opslagstavle altid er opdateret med relevante nyheder anbefaler vi, at du sætter en startdato (vis fra) og en slutdato (vis til). Står sidstnævnte felt tomt, vil nyheden blive på opslagstavlen.

Under fanebladet 'Indstillinger' kan du i øvrigt bestemme hvor højt på listen opslaget skal stå. Nyheden med det laveste nummer står øverst på opslagstavlen.

Under fanebladet ’Vedhæftede filer’ kan du vedhæfte filer til opslaget, hvis det er relevant.

Klik på Gem for at vise nyheden på forsiden.

Bemærk, at menige medarbejdere som udgangspunkt ikke har adgang til at oprette opslag eller Begivenheder.