Kan jeg sende påmindelser til mit personale?

Følg

Du kan sende påmindelser, der er skrevet på forhånd, til dit personale direkte fra systemet. Det kunne være for at minde dem om en fremtidig vagt eller fortælle dem om ændringer i eksisterende vagter.

Først vil vi forklare hvordan du sætter standardbeskeder op.

Længere nede forklarer vi hvordan du løbende kan udsende beskeder automatisk.

Standardbeskeder

Vælg Vagtplan og fanebladet Dagsvisning og klik ’send besked’ for at sende en påmindelse. Når du vælger ’Påmindelse’ vil den tekst, der på forhånd er indtastet, blive sendt enten via SMS eller som intern besked i Planday Indbakken – afhængig af dit valg.

Vælg Indstillinger > Vagtplan > Kommunikation for at skrive indholdet af den besked.

Afsender (kun SMS): Navnet som du vil vise i SMS’en, fx dit firmanavn. Ændrer du afsenderen til et telefonnummer, kan dine medarbejdere besvare SMS’en direkte.

Som du kan se på de skabeloner, vi har lagt i portalen, kan du bruge flettefelter til at personalisere indholdet af påmindelsen.

Bemærk, at en SMS er 160 karakterer.

Du kan også bestemme indholdet af andre beskeder relateret til vagtplanen:

Ny vagt: Denne besked bliver sendt, hvis du har givet en medarbejder en ny vagt og vælger at underrette rette vedkommende.

Ændret vagt: Denne besked bliver sendt, hvis du på nogen måde ændrer i en medarbejders vagt.

Fjernet vagt: Denne besked bliver sendt, hvis du sletter en medarbejders vagt eller hvis du giver vagten til en anden medarbejder. Giver du vagten til en anden, vil denne person få besked med indholdet fra ’Ny vagt’.

Løbende påmindelser

For at få systemet til automatisk at udsende påmindelser til dit personale skal du

Vælge Indstillinger > Portalindstillinger > Planlagte opgaver og klikke ’Planlæg opgave’.

Fra listen over typer skal du vælge ’Vagtplan SMS samme dag for at få systemet til at sende en SMS til alle, der har vagt på den dag med påmindelse om deres mødetider.

Har du brug for hjælp til at sætte påmindelsen op, er du velkommen til at kontakte os support@planday.com.