Hvordan kan jeg sende en SMS til mine medarbejdere?

Følg

Under Kommunikation har du mulighed for at sende en SMS til en eller flere medarbejdere.

• Vælg Kommunikation > Beskeder > Send SMS.

Du kan vælge enkelte medarbejdere fra dit organisationsdiagram eller hele grupper eller afdelinger, afhængig af hvilken besked, du ønsker at sende.

Har du brug for at segmentere modtagerne efter hvem der skal arbejde og hvem der ikke er på planen, anbefaler vi, at du i stedet sender en besked relateret til vagtplanen:

Vælg Vagtplan > fanebladet Dagsvisning > klik ’Send besked’. For at skrive din egen besked skal du vælge Normal besked og klik på ’næste’.

Som med andre beskeder er du velkommen til at bruge flettefelter og Afsender kan enten være et (firma)navn eller et telefonnummer, hvis du vil give modtagerne mulighed for at svare dig direkte.

En SMS er 160 karakterer.