Hvor kan jeg skrive en besked til en gruppe?

Følg

I Kommunikationsmodulet kan du sende en besked til en eller flere medarbejdere.

De er bekvemt sorteret efter grupper, så du nemt kan vælge de medarbejdere, du vil i kontakt med. Som med enhver almindelig e-mail kan du skrive en emnelinje og en tekst til beskeden. Du er velkommen til at bruge flettefelterne til at personalisere indholdet.

I fanebladet ’Vedhæftede filer’ kan du supplere med filer eller dokumenter.

I det andet faneblad ’Diverse’ findes der en håndfuld ekstra funktioner:

Send SMS til modtagere: Vælg om dine modtagere også skal have en SMS med besked om, at der ligger en vigtig besked og venter i deres Planday indbakke.

Vis i Stempelur: Vælg om beskeden skal vises på Stempeluret næste gang modtageren logger ind.

Tvunget læsning: Lås beskeden på skærmen i x sekunder, næste gang modtagerne logger ind i systemet.

Tvunget svar: Vælg om modtageren skal besvare meddelelsen, før de kan fortsætte med at bruge systemet.

Klik på ’Send’ for at sende beskeden af sted.