Kan jeg bestemme, hvilke felter der skal vises i CSV- / Excel-rapporten?

Følg

Vælg Indstillinger > Løn > Udskrifter > CSV /Excel datafelter

for at se listen over standardfelter til lønrapporten.

For at tilføje dine egne felter skal du bare klikke på ’Opret’. Fra dropdown listen kan du vælge det felt, du har brug for at inkludere i CSV- / Excelrapporterne.

Navn: Systemet vil foreslå det samme navn, som bruges i dropdown listen, men du kan naturligvis ændre det selv.

Standardværdi: Hvis dette felt ikke er udfyldt for en medarbejder, vil denne standardværdi blive oplyst i stedet.

Sortering: Indtast et nummer til at angive hvor i rapporten du ønsker at finde dette felt. Du kan bruge præcis den nummerering, du finder logisk, fx 1-10-20 eller 1-2-3. Jo lavere et nummer, jo højere findes feltet på listen.

Afslut ved at klikke på ’Gem’.

Ignorer visse lønarter

Du kan have visse lønarter til intern brug og som ikke håndteres af dit lønsystem. I dette filter kan du bestemme hvilke lønarter, der ikke skal med i din CSV lønrapport, selvom de måtte være synlige i din PDF lønrapport.

Vælg Indstillinger > Løn > Udskrifter og vælg fanebladet ”Ignorér Lønarter”.
Klik på ’Opret' og indtast den lønart, du synes skal ignoreres.

Klik på fluebenet yderst til højre for at gemme.