Hvor kan jeg registrere ekstra personaleomkostninger?

Følg

Vagtplanen viser dig udgifterne til dine vagter (antal timer x sats per time). Men dit personale koster dig mere end det, fx mht. pension, sygdom, fridage eller uniformer. For at få vagtplanen til at afspejle de ekstra udgifter giver systemet dig mulighed for at oplyse en procentsats, som lægges til udgifterne ved vagtplanen.

Vælg Indstillinger > Rapporter > Omsætning > Tillægsprocent og klik ’Opret’.

Titel: Navngiv de ekstra omkostninger, fx ’uniformer’.

Tillægsprocent: Skriv procentsatsen her og angiv om den skal lægges til timelønnede, månedslønnede eller begge grupper.

Medarbejdertype: Hvis du fjerner fluebenet i ’Alle’, kan du begrænse tillægsprocenten til at gælde bestemte medarbejdertyper.

Beskrivelse: Giv evt. en beskrivelse af tillægget.