Hvor kan jeg importere lønsedler?

Følg

Vælg Løn og fanebladet Importer lønsedler hvis du hurtigt og nemt vil samle alle medarbejderes lønsedler ét sted og give dem adgang til deres personlige informationer på en sikker måde.

Du kan også importere andre typer dokumenter, fx årsopgørelser eller ferierapporter. Vælg bare type fra dropdown listen.

Start- og slutdato: Indtast de samme datoer som på lønsedlen.

Eksisterende lønsedler: Hvis der allerede ligger lønsedler for den valgte periode, kan du vælge at overskrive dem eller lægge de nye lønsedler sammen med de eksisterende.

Format: Vælg først det format der passer til dit lønsystem. Den overvejende forskel på valgmulighederne er, hvordan de matcher lønsedlerne med dine medarbejdere i Planday. Som en tommefingerregel skal navn, adresse, CPR-nr. og kontonummer for hver person matche oplysningerne på vedkommendes lønseddel fra lønsystemet.

Fil der skal importeres: Find den relevante fil med lønsedler på din harddisk.

Klik ’Importer’.

Fejler importen, så vælg et af de andre formater og prøv igen.