Hvordan kan jeg eksportere data til mit lønsystem?

Følg

Vælg Løn > Løn

for at trække en rapport i det format, dit lønsystem skal bruge.

Start og slutdato: Vælg en start- og slutdato for den givne lønperiode. Sørg for ikke at omfatte datoer, som du allerede har betalt dine medarbejdere løn for. Udnyt muligheden for lønindstillinger, så systemet hver gang foreslår dig de rigtige datoer, fx fra den 21. til den 20. i hver måned.

Filtreringsmuligheder: Du kan begrænse din rapport til visse medarbejdere, medarbejdertyper, afdeling og om medarbejdere på månedsløn skal med eller ej.

Formater: Vælg dit lønsystem fra rullemenuen og sæt flueben ved Adobe PDF. Brug PDF-filen til at kontrollere, at alt er korrekt. Den anden fil kan du importere i dit lønsystem.

Lav rapport: Klik her og de to rapporter vil fremkomme som adskilte filer, du kan gemme. Højreklik på hver fil for at gemme dem direkte på din harddisk uden ændringer (se mere her). Åbn kun PDF-filen.