Kan jeg se alle ledige vagter ét sted?

Følg

Under Vagtplan > Ledige vagter kan du få en oversigt over alle ledige vagter i de forskellige afdelinger.

I kolonnen Vagtanmodning kan du se, hvis nogen har tilbudt at tage netop den vagt.

Klik på blyanten til højre og drop-down øverst for at give vagten til en bestemt medarbejder. De medarbejdere, der aktivt har anmodet om vagten, er markeret med grønt. Vælg en og klik på ’gem’ for at gemme ændringerne.