Hvor kan jeg se, hvem der kan arbejde?

Følg

Når du opretter en vagt og vil sætte en medarbejder på, vil dem der har rapporteret, at de ikke kan arbejde, være markeret med rødt. I modsatte tilfælde vil dem, der har markeret, at de er tilgængelige og klar til at arbejde, være markeret med grønt. Alle oplysninger er samlet lige hvor du har brug for dem!

For et samlet overblik over hvem, der kan arbejde og hvornår, klik på Vagtplan > Tilgængelighed.

Du kan filtrere oplysningerne i vinduet efter afdelinger, efter positive/ negative tilkendegivelser og efter hvem, der allerede er på arbejde den dag.

Rapportere tilgængelighed

Sørg for, at dine medarbejdere ved hvornår og hvordan de skal rapportere deres tilgængelighed. Hvis det er nye medarbejdere, er du velkommen til at sende dem denne introduktion.

Medarbejderne har adgang til deres personlige tilgængelighed fra forsiden og de kan vælge at redigere en enkelt dag ad gangen og en hel måned på en gang.

Er din forretning kun åben fra torsdag til søndag, kan dine medarbejdere kun registrere deres tilgængelighed for disse relevante ugedage. Eventuelle ekstra åbningsdage med planlagte vagter vil også være synlige for personalet.

Som udgangspunkt kan dine medarbejdere vælge mellem Ikke angivet, Kan ikke arbejde og Kan arbejde, og en note, hvis der er noget, de synes, du skal vide. Sørg for at dine medarbejdere klikker ’Gem’ (eller ’Gem alle’) for at afslutte rapporteringen.