Kan en medarbejder se den samme vagtplan, jeg ser?

Følg

Du kan bestemme hvordan vagtplanen skal se ud og hvilke faneblade, dine medarbejdere har adgang til.

• Vælg Indstillinger > Vagtplan > Generelt og fanebladet Visningsindstillinger.

Øverst kan du definere dine medarbejderes Vagtplan og længere nede kan du bestemme visningen for brugere med administrative rettigheder.

De individuelle medarbejdere kan udelukkende se på vagtplanen, aldrig ændre i den. Har du brug for en mere detaljeret opsætning af rettigheder i vagtplanen, er det også muligt.

Hvilke faneblade af vagtplanen skal vises: Angiv hvilke faneblade der er synlige. Som udgangspunkt vises alle faneblade.

Vis rækkenummer på Dagsvisning: Hvis ja, vil der være numre i venstre side på vagtplanen i Dagsvisning. Dette kan være en fordel, hvis du har mange linjer med samme jobfunktion.

Vis medarbejdere som ikke er i den aktuelle afdeling: Aktiveres denne funktion, er det muligt at give vagter til medarbejdere, som endnu ikke hører til den relevante afdeling. Når medarbejderen tildeles en vagt, gøres han/hun automatisk til medlem i afdelingen.

Vis alle afdelinger: Hvis ja, vil alle medarbejdere have adgang til at se vagtplanen for alle afdelinger.