Visuelt overblik over vagtplanen

Følg

Hvis du har brug for et visuelt overblik over hvor mange vagter du har planlagt til forskellige dage og om du har ledige vagter, der skal besættes, så

vælg Vagtplan og fanebladet Visuelt overblik.

Klikker du direkte på ugedagen og datoen, sendes du videre til fanebladet Dag for den valgte dato, hvor du kan se hvilke medarbejdere der er på arbejde og hvornår. Det er muligt herfra at redigere vagterne og give ledige vagter til bestemte medarbejdere.

Ændrer du på vagten under fanebladet Dag som påvirker medarbejderen, så sørg for at give vedkommende besked ved bare at sætte flueben ved 'Send SMS'.

Husk at klikke på 'Gem alle' øverst for at afslutte og gemme ændringerne.

Udskriv vagtplan

Du kan printe vagtplanen fra oversigten ved at klikke på det lille printerikon over skemaet.

Du kan tilføje en disclaimer eller fodnote på den printede udgave af din vagtplan. Kommentaren vises under vagtplanen, når du udskriver den. Den vises ikke på vagtplanen i systemet.

Vælg Indstillinger > Vagtplan > Generelt og fanebladet Footer.