Hvor kan jeg oprette flere åbningsdage?

Følg

Denne funktion er relevant for dig, når din forretning ikke holder åbent hele ugen, men du vil ændre det ved særlige lejligheder eller helligdage.

Når du opretter en vagt på en bestemt dag, vil dagen automatisk blive en åbningsdag. Det kan dog være, at du ikke er helt klar til at oprette vagter for påskedagene endnu, men gerne vil have dine medarbejdere til at rapportere deres tilgængelighed i Planday så hurtigt som muligt.

For at oprette åbningsdagene uden vagter så vælg Vagtplan > Værktøjer > Opret åbningsdag.

Husk at klikke 'Gem' nederst, før du lukker vinduet.