Hvordan kan jeg kontrollere, at en medarbejder ikke arbejder for meget?

Følg

Sæt regler op for arbejdstid og systemet vil advare dig, hvis du overskrider visse grænser.

Vælg Indstillinger > Vagtplan > Fagforeningsregler og klik på ’Opret’ for at sætte de advarsler op, som er interessante for din forretning og personalegrupper.

Type: I drop-down kan du vælge hvilken slags regel, du har brug for at sætte op. Hvilke felter, der dukker op, afhænger af hvilken type, du vælger.

Ved hjælp af Personalegrupper og Medarbejdertyper har du mulighed for at begrænse og bestemme hvem denne regel skal gælde for.

Eksempler

Herunder findes et par eksempler på fagforeningsregler:

Minimum afstand mellem vagter

Hvis du eksempelvis har brug for at lave en hviletidsregel, vælger du Minimum afstand mellem vagter og indtaster fx 12 timer, skal medarbejdere have fri i minimum 12 timer mellem to vagter.

Maksimal arbejdstimer i periode

Hvis en medarbejder ikke må arbejde mere end 50 timer om ugen, tastes 50 i den første boks og 7 dage i den næste (Periode).

Frekvens af weekendfri

Har du brug for at blive advaret, når du sætter en medarbejder på, der allerede har arbejdet mange weekender, så vælg Friweekendfrekvens. Man kan eksempelvis bestemme 1 weekend fri for hver 2 eller 4 uger.