Kan I hjælpe mig med en rapport over mine arbejdstidsregler?

Følg

Vælg Vagtplan > Værktøjer > Udskriv arbejdstidsrapport for at få en rapport, der fortæller dig om du har overholdt de opsatte grænser.

Du kan tilpasse rapporten og få præcis de oplysninger, du har behov for. Vælg afdeling, periode og hvilke regler, der skal omfattes af rapporten.

Du kan vælge at få rapporten i PDF, Excel eller endda begge formater.

Klik på ’Lav rapport’ og klik derefter på linket med navnet på filformatet. Det kan være en god idé at højreklikke på linket, vælge ’Gem som’ og gemme filen på Skrivebordet.