Kan jeg godkende stempeltider for en hel uge ad gangen?

Følg

Vælg Vagtplan > Stempelur > Ugevisning

Personalegruppe: Du kan kun ændre gruppe, hvis den pågældende medarbejder hører til i flere personalegrupper.

Timeseddelstype: Alle vagter står som ’Normal’, medmindre du ændrer det i dropdown listen. Hvis der er opsat regler for afvigelser, kan timesedlen blive delt.

Vagtplantid: De planlagte tidspunkter for vagten, så du kan se evt. afvigelser.

Stempeltid: Medarbejderens faktiske arbejdstider, dvs. tidspunkterne for hvornår medarbejderen stemplede ind og ud.

Start: Her kan du se det tidspunkt, som systemet er sat op til at foreslå. Hvis der er lavet afrundingsregler eller regler for afvigelser, vil det foreslåede tidspunkt her være i overensstemmelse med dem.

Pause: Markeringen viser, om evt. pauser skal trækkes fra.

Kommentar: I feltet her vises evt. kommentarer, som medarbejderen måtte have skrevet ved ind- eller udstempling. Kommentaren er også synlig, hvis du ser under ’Vis yderligere oplysninger’ og på timesedlen som et lille info-ikon på vagtplanen.

Eksportere stempeltider

Du kan printe en rapport over ugens - eller dagens - stempeltider for en afdeling ad gangen. Vælg Vagtplan > Stempelur > Ugevisning og klik på det lille printerikon øverst og vælg enten .pdf eller som regneark (Excel).