Hvordan kan jeg godkende vagter med Stempeluret?

Følg

Vælg Vagtplan > Stempelur > Dagsvisning

(eller vælg Ugevisning, hvis du foretrækker).

Gennemgå listen over vagter, juster timerne nødvendigt og sæt et flueben i kolonnen til højre, når alt er på plads.

Du kan også redigere stempeltid manuelt, fx hvis en medarbejder har glemt at stemple ud.

Når du har været igennem dagens liste, kan du klikke på ’Godkend valgte’ for at afslutte opgaven og gøre hver enkelt vagt klar til lønkørsel.

Vagterne vil nu være grønne og godkendte i vagtplanen og synlige i listen over godkendte vagter her i Stempeluret.

Hvad hvis en medarbejder glemmer at stemple ind?

Hvis en medarbejder glemmer at stemple ind, vil vagten ikke være at finde på denne liste. I stedet kan du godkende vagten direkte fra vagtplanen:

Gå til vagtplanen og dobbeltklik på en vagt for at redigere den.

Tilpas start- og sluttiderne, så de afspejler den faktiske arbejdstid og markér "godkendt", inden du gemmer vagten.