Hvordan opretter jeg personalegrupper?

Følg

Personalegrupper bruges som kategorier til at sortere dine medarbejdere efter kompetencer eller ansvarsområder, fx administratorer, receptionister eller tjenere.

Når du lægger vagtplan, kan personalegrupperne sørge for, at du vælger den rigtige slags medarbejder til hver vagt.

Læs vores Vejledning her for flere tips til at organisere dit personale.

Vælg HR > Personalegrupper og klik ’Opret personalegruppe’ for at oprette en personalegruppe.

1: Giv gruppen et navn, der giver mening for både chefer og medarbejdere.

2: Du kan indtaste en standard timesats, som foreslås for alle medarbejdere, der har vagter i denne gruppe. Feltet er ikke obligatorisk, og det er ’Lønnummer’ heller ikke.

Når de forskellige grupper er oprettet, får du et overblik i stil med dette her: