Kan jeg lave en samlet opdatering af en personalegruppe?

Følg

Vælg HR > Personalegrupper for at opdatere hvem der hører til i hvilken gruppe og hvilken timesats de hver især bliver betalt.

De viste oplysninger afhænger af sikkerhedsindstillingerne for hver chef. I dette eksempel kan brugeren kun redigere nogle af medarbejderne, som er antallet efter skråstregen:

Start med at klikke på ’Tilføj / Rediger medarbejdere’ til højre for at se en liste over nuværende medarbejdere.

Du kan filtrere efter afdeling, hvis du som bruger har adgang til mere end en afdeling. Ellers vil den filtreringsmulighed være skjult.

Tilføj medarbejdere

For at tilføje medarbejdere i gruppen klik ’tilføj medarbejder’ øverst.

Rediger timesats

I ovenstående eksempel har brugeren adgang til løn. Der kan dog være enkelte medarbejdere, hvor feltet er helt tomt. Årsagen dertil vil være, at de to brugere ligger på samme sikkerhedsniveau. Hvis brugeren har begrænset adgang, vil kolonnen med timesats helt være fjernet.

Klik på ’Rediger timesats’ øverst for at rette timesatsen for hver enkelt medarbejder.

Alle rækker med en ny timesats og en gyldig dato vil blive gemt, når du klikker på ”gem” nederst - flueben er ikke nødvendigt.

Du kan udfylde rækkerne enkeltvis, men du kan også kopiere en ændring til flere medarbejdere på en gang:
Indtast den nye sats og en gyldig dato i felterne øverst i vinduet, sæt flueben ud for alle eller nogle af rækkerne og klik på ’Opdater markerede’.

Er en af de nye satser i modstrid med eksisterende indstillinger, fx månedsløn, vil du blive advaret.

Ved at klikke 'Gem' alligevel vil timesatsen for den medarbejder blive opdateret.

Hvis medarbejderen samtidig er på månedsløn, betyder det, at han/hun bliver betalt begge dele. Det kan du rette ved at gå ind på medarbejderens profil og sætte månedslønnen til 0 pr. samme dato. Du kan få mere detaljeret vejledning til at flytte en medarbejder fra månedsløn til timeløn her.