Sådan logger du ind

Følg

For at logge ind på dit firmas Planday skal du kende portalens webadresse. Adressen vil typisk se således ud: firmanavn.planday.dk eller firmanavn.planday.com.

Hvis du ikke har URL’en, så bed din chef om den.

Når du lander på den rigtige side, indtaster du bare dit brugernavn og din adgangskode og så er du klar. Dine loginoplysninger finder du i den e-mail eller SMS, som din chef har sendt dig. Dit brugernavn er ofte et tal.

Du skal også bruge webadressen til din Planday portal samt dit brugernavn og adgangskode til at logge ind på Plandays app.

Hvis du ikke allerede har downloadet appen, kan du hente den til din smartphone her: