Ekstra timer eller bytte vagter

Følg

Arbejde mere: Ledige vagter

Hvis du er interesseret i at tage nogle ekstra vagter, så åbn Planday portalen og vælg Forside > Din vagtplan. Under fanebladet Ledige vagter er der en liste over ledige vagter, som din chef gerne vil have besat. På listen vises kun ledige vagter i de personalegrupper, som du er tilknyttet. Du skal bare klikke på den interessante vagt og vælge ’Tag denne vagt’ (klik på vagten igen, hvis du fortryder dit vagtønske). Din chef vil få besked og kan sætte dig på vagten. Der kan være flere kolleger, som har tilbudt at tage vagten, så det er ikke sikkert, at din chef giver vagten til dig. Du vil modtage en besked, hvis vagten er din.

Arbejde mindre: Bytte eller overdrage vagter

I Din Vagtplan kan du se en liste over alle de vagter, som din chef har sat dig på. Hvis en given vagt ikke passer ind i din kalender, kan du gøre en af to ting:

• Sælge vagten: Du kan gøre vagten ledig, så enhver kollega i den rigtige gruppe, som kunne være interesseret, kan overtage vagten. Hvis ingen tilbyder at tage vagten, er den stadig din.
  • Bytte vagt: Du kan finde en bestemt kollega og spørge vedkommende om han/hun vil tage vagten for dig. Du kan enten bare overdrage vagten til din kollega eller I kan blive enige om, at du skal tage en af hans/hendes vagter i bytte.

Uanset om du vil afmelde en vagt på den ene eller den anden måde, skal ændringen muligvis godkendes af din chef. Han vil automatisk få besked, når du har fundet en til at tage din vagt for dig, og du får en bekræftelse, hvis ændringen blev godkendt.