Stemple ind/ ud

Følg

Hvis din chef har aktiveret Stempeluret for dig og dine kolleger, kan du åbne http://punchclock.planday.com/ i en browser. Når du har logget ind med dit Planday brugernavn og adgangskode, kan du stemple ind på den vagt, du er blevet tildelt.

Hvis din chef tillader det, kan du også åbne Planday appen på din smartphone og stemple ind og ud derfra. I Planday appen registreres du automatisk på den vagt, som du skal tage ifølge vagtplanen.

Stempeluret i Planday appen kan være pålagt visse begrænsninger, fx din netværksforbindelse og din fysiske tilstedeværelse. Hvis nogle af disse begrænsninger forhindrer dig i at stemple ind/ ud med Planday appen, så kontakt din chef og find en iPad, tablet eller PC og brug browseren i stedet.

Sørg for kun at stemple ind og ud 1 gang for hver vagt.