Hvordan redigerer jeg en vagt?

Følg

Hvis du har brug for at ændre en vagt, du allerede har offentliggjort, så åbn Vagtplan. Når du klikker på den bestemte vagt, åbner et vindue sig og giver dig mulighed for at give vagten til en anden medarbejder eller ændre den til en ledig vagt. Du kan også ændre tidspunkter, timeseddeltype og hvis og hvordan pauser afregnes.

Til særlige lejligheder kan du endda sørge for at vedkommende, som tager denne vagt, får en særlig betaling ved at indtaste en unik timesats i faneblad nummer to.

Funktioner
For en hurtig og konsekvent opdatering kan du med det samme lave samme ændringer på lignende vagter i fremtiden fra dette vindue.

Kommunikation

Sørg for at sende automatisk besked til den/de medarbejder(e) som er påvirket af den ændrede vagt (sæt flueben ved den mulighed lige over gem-knappen).

Du kan redigere indholdet af de automatiske beskeder under Indstillinger > Vagtplan > Kommunikation.