Kan jeg få en oversigt over vagtbytter?

Følg

Når du har sat en given medarbejder på en bestemt vagt og han/hun ikke ønsker at tage vagten, kan han få en kollega til at overtage den (bytte eller overdrage). Når de har arrangeret det mellem sig, vil du blive bedt om at godkende ændringen. Du kan bestemme om og hvornår dine medarbejdere skal have din godkendelse til at bytte vagter under Indstillinger > Vagtplan > Vagtbytte > Administrationsindstillinger.

På forsiden af din portal kan du se en liste over forhold, der kræver din opmærksomhed. Blandt dem findes bytteanmodninger, så klik der for at få en liste over de ændringer, du endnu ikke har taget stilling til. Når du godkender eller afviser et vagtbytte, får vagten status som enhver anden almindelig vagt og forsvinder fra din liste.

Under Vagtplan > Værktøjer > Ændringsrapport kan du få en liste over alle de ændringer, der er lavet i vagtplanen. Ved at klikke på +’et til højre kan du se historikken og karakteren af hver vagtændring.