Kan jeg ændre en medarbejder fra timeløn til månedsløn (eller omvendt)?

Følg

Selvfølgelig, men sørg for at være omhyggelig!

Fra månedsløn til timeløn

Start med at fjerne medarbejderens månedsløn ved at vælge HR > Medarbejdere > Rediger medarbejder og klikke på ’ny månedsløn’. I det nye vindue skal du skrive 0 i det første felt og 0 timer i det næste felt. Systemet vil altid foreslå dags dato som skæringsdag, men det vil sjældent være tilfældet. Sørg for at overveje hvornår du sidst kørte løn og hvornår den nye sats på 0 skal træde i kraft i forhold til den dato.

Du skal pr. samme dato sørge for at medarbejderen betales en timeløn for hver af de udførte opgaver. Vælg Grupper & Timesatser og indtast den rigtige sats for hver personalegruppe, som han eller hun hører til.

Fra timeløn til månedsløn

Proceduren er den samme som ovenfor, men med andre tal:

Indtast det nye beløb, som medarbejderen fremover skal have i månedsløn og fra hvilken dato. Bagefter kan du rette hans eller hendes timesats til 0 gældende fra samme dato.