Kan jeg få en linje mere på min vagtplan til en ekstra vagt?

Følg

Under hver vagtplan er der en særskilt række til så mange ekstra vagter, som du har brug for til en særlig lejlighed. Bare klik på ’opret’ og tilføj vagten som enhver anden.

Når du har gemt den, kommer der en ekstra linje frem under vagten, så du kan fortsætte og tilføje endnu en ekstra vagt, hvis du har brug for det.

Har du jævnligt brug for en ekstra linje på, kan du oprette en ekstra jobfunktion. Vælg Indstillinger > Vagtplan > Jobfunktioner og klik på ’Opret jobfunktion’ for permanent at indsætte en ekstra række i din vagtplan.

Læs mere om jobfunktioner her