Hvordan inviterer jeg personalet til en begivenhed?

Følg

Du kan annoncere en begivenhed direkte fra forsiden af portalen:

• Klik på ’Opret’ i øverste højre hjørne af sektionen for Begivenheder.

Som minimum bør du indtaste basale data som overskrift, en beskrivelse og en start- og slutdato som ved enhver anden aftale i en kalender. Derudover kan du begrænse modtagerne til at omfatte visse afdelinger og/eller personalegrupper, og bestemme, at du vil have et svar fra medarbejderne for at vide hvem der kommer eller ej (Tilmelding aktiv).

For at undgå unødigt rod i din kalender, kan du sætte en dato for hvornår begivenheden automatisk skal fjernes fra kalenderen (vælg en dato under ”vis til”).

Bemærk, at menige medarbejdere som udgangspunkt ikke har adgang til at oprette opslag eller Begivenheder.