Hvordan kan jeg trække en lønrapport til Bluegarden eller Dataløn?

Følg

Inden du kan eksportere din lønrapport til Bluegarden eller Dataløn, skal du sørge for at de særlige indstillinger er korrekte.

• Du kan kontrollere dem under Indstillinger > Løn > Udskrifter > Bluegarden / Dataløn.

Du finder dit arbejdsgivernummer eller Bluegarden kundenummer i dit lønsystem.

Vælg derefter for hvilken termin du typisk betaler løn. Ofte vil løntermin 51 – Månedsløn bagud – være den rigtige indstilling.

Bruger du Multiløn Erhverv / Bluegarden Business, kan du indtaste dit Kundeforholds ID, hvis du ikke bruger en skræddersyet CSV-fil / -værdi.

Når du bruger Multiløn / Bluegarden Business, vil du som regel ønske at fjerne fluebenene ved

Lav kolonne i fil med total

Lav kolonne i fil med timesats