Indbakke & Vagtplan

Følg

I øverste højre hjørne af din Planday portal finder du din indbakke med beskeder og dokumenter, som er sendt til dig.

Din chef kan sende dig beskeder om begivenheder, denne måneds menukort eller vagtplanen. Dokumenter i din indbakke kunne eksempelvis være en kontrakt, din seneste lønseddel eller sikkerhedsinstrukser.

Alle oplysninger i din Planday indbakke ligger samtidig let tilgængeligt i Planday appen.

Din vagtplan

Når du går fra forsiden til Din vagtplan, får du et detaljeret overblik over dine kommende vagter. Det er dit personlige vagtskema, som altid vil være opdateret.

Hvis du ønsker det, kan du kopiere aftalerne over i din egen kalender, fx i Outlook eller på iPhone, ved at trykke på knappen 'Gem alle aftaler'. Aftalerne vil dog ikke blive synkroniseret, så vi anbefaler, at du løbende holder øje med Planday og beskeder fra din chef dér.