Hvorfor har jeg ikke adgang til alle oplysninger i systemet?

Følg

Hver medarbejder hører til en bestemt sikkerhedsgruppe, hvilket udvider adgangen for de brugere.

• Vælg HR > Medarbejdere og find den filtreringsmulighed i venstre side under Sikkerhedsgrupper.

Når du klikker på Administrator, får du en liste over alle medarbejdere i den gruppe og som derfor har samme rettigheder.

For at ændre en almindelig medarbejderkonto til en admin-konto skal du finde vedkommende i dropdown listen øverst og klikke på ’Tilføj’. Ønsker du at give en person ansvar for vagtplanen i en afdeling og en anden ansvaret for vagtplanen i en anden afdeling, skal du tilføje dem begge til gruppen af Vagtplanansvarlige. Derefter får du mulighed for at redigere deres generelle adgang, fx ved at fjerne markeringen for ’Alle afdelinger’ og kun vælge den afdeling, som er relevant for netop den kollega.

Som udgangspunkt har medarbejdere ingen adgang til andet end deres egen vagtplan og vagter.