Jeg kan ikke vælge en bestemt medarbejder til en vagt. Hvorfor?

Følg
  • Kontroller, hvilken personalegruppe der er koblet til denne jobfunktion: Vælg Indstillinger > Vagtplan > Jobfunktioner
  • Kontroller, at medarbejderen, du vil sætte på vagten hører til den personalegruppe. Hvis ikke, så klik ’opret’ og tilføj ham/hende i gruppen. Samtidig skal du sørge for, at medarbejderen hører til i den afdeling, du lægger vagtplan for:
  • Vælg HR > Medarbejdere > Redigér medarbejder > Grupper & timesatser.

Kan du stadig ikke vælge den rigtige medarbejder, kan årsagen være, at profilen er blevet deaktiveret.