Kan I hjælpe mig med en rapport over fravær?

Følg

Ønsker du at bruge timeseddelstyper til at tilpasse løn, kan du læse mere i artiklen her.

Det kan være en stor hjælp at køre statistik over timeseddelstyper for at få et overblik over hvor ofte dine medarbejdere melder sig syge eller hvor ofte du betaler en erfaren kollega ekstra for at oplære en ny kollega. Du kan køre statistik på alle typer timesedler, som du har oprettet og bruger.

• Vælg Indstillinger > Vagtplan > Timeseddelstyper og klik på blyanten for at redigere
  • Når nogen ringer og melder sig syg, så højreklik på hans vagt for at ændre timesedlen fra ’normal’ til ’syg’.

Vælg Rapporter > Timeseddelstype statistik for at trække rapporten. Fjern fluebenet ud for ”alle” timeseddelstyper og markér kun de timeseddelstyper, der er relateret til fravær / sygdom, justér øvrige parametre og klik på ’Vis statistik’.