Hvor kan jeg oprette en medarbejderkontrakt?

Følg

1: Vælg HR > Kontrakter > Opret kontrakt

Vælg medarbejderen du vil lave kontrakt på. Hvis medarbjderen er tilknyttet flere personalegrupper skal du vælge den du vil oprette kontrakt på her.

Vælg en kontraktskabelon.
Har du endnu ikke oprettet en standardkontrakt, så læs artiklen her for yderligere oplysninger.

Vælg kontraktdatoen og en kontakt person, som evt. er dig selv eller en teamleder.

Klik Næste

2: Se kontrakten igennem og tryk 'Gem' for at gå videre.

3: Vælg "Manuelt" hvis du blot vil printe kontrakten ud og håndtere resten af processen i papirform.

Vælg Elektronisk, hvis det skal håndteres digitalt i Planday-systemet.

4: Underskriv kontrakten og klik på ”Underskriv og send til medarbejder”

Kontrakten vil nu være sendt til medarbejderen og du kan se den på din oversigt under "Afventer handling"

Du vil få besked, så snart medarbejderen har underskrevet dokumentet og så vil det ligge under ”Underskrevne kontrakter”.