Hvor kan jeg indtaste dagens omsætning?

Følg

Vælger du Rapporter > Omsætning > Pr. dag, kan du i kolonnen ’Omsætning’ klikke på beløbet for dagen.
I det nye vindue, som åbner sig, kan du indtaste dagens omsætning for hver afdeling og hver enhed. Du kan læse mere om enheder i artiklen her.

Med eller uden moms
Beløbet indtastes nemmest som det leveres direkte fra kasseopgørelsen, dvs. typisk inkl. moms. For at kunne sammenholde tallene med lønudgifterne skal momsen derfor trækkes fra omsætningen.
Vælg Indstillinger > Rapporter > Omsætning, hvor du i fanebladet Indstillinger kan angive hvilken momssats der automatisk skal trækkes fra. I Danmark hvor momsen er 25 %, skal der derfor trækkes 20 % fra.

Budget
Du kan få mere ud af rapporterne, hvis du også indtaster den budgetterede omsætning. Du kan læse mere om månedligt budget i artiklen her.