Kan jeg hente omsætningen direkte fra POS?

Følg

Ja, Planday kan integreres med følgende systemer til point-of-sale:
POSlavu, OnlinePOS og norske KDR.

Vælg Indstillinger > Portalindstillinger > Planlagte opgaver og klik på ’Planlæg opgave’. Under opgavetype vælger du POS integration.

Startdatoen kan være tilbage i tid, men i så fald skal du være opmærksom på, om de indhentede tal lægges oven i allerede indtastet omsætning.

Tidspunktet for denne automatiske API-kørsel skal sættes til efter kl. 05.00, hvis fx mandagens omsætning fra POSlavu skal være tilgængelig tirsdag morgen.

Under POS service vælger du det ønskede system, så de relevante felter vises. I dit POS-system kan du finde de nødvendige oplysninger, såsom ID og kodeord.

Scroll til sidst ned og klik på den knap der hedder "Test indstillinger og hent enheder".

Får du en liste over dine forskellige kasseapparater, skal du matche dem med dine enheder i Planday. Du kan godt have flere POS-lokationer i hver enhed.
Du kan læse mere om enheder i artiklen her.

Er alle indstillinger lavet korrekt, kan du gemme og omsætningstallene vil fremover ligge klar i Planday til værdifuld rapportering.

Volder det problemer, er du velkommen til at kontakte os på support@planday.com.