Hvordan kommer jeg i gang med Omsætning?

Følg

Under Rapporter > Omsætning tilbyder vi et intuitivt overblik over dine lønudgifter (se artiklen her om opsætning) og sammenholder dem med din omsætning og de målsætninger du har registreret på forhånd. For at drage nytte af den viden, der ligger i Omsætningsrapporterne skal du lave et par forberedelser:

* Opret enhed(er) for hver afdeling

Med enheder kan du rapportere omsætning for hver undersektion af afdelingen individuelt.

* Indtast dit forventede salg i Månedsbudget

Ønsker du en mere detaljeret analyse, kan du også indtaste dit budget pr. uge eller ugedag.

-------------------------------

Det var alt, du behøvede at forberede, så nu kan du gå videre til dine daglige eller ugentlige rutiner:

* Udfyld din faktiske omsætning for pr. dag

Bruger du et POS-system, kan du forbinde til vores servere og få tallene sendt direkte til Planday.

Du kan se analyserne under Rapporter > Omsætning og klikker du på statistik-ikonet øverst til højre, vises det samtidig i grafiske tabeller, hvor tendenser bliver særligt tydelige.
Du er velkommen til at eksportere data til et Excel regneark, hvis du har behov for det.