Help Center. Vi stÄr klar til at hjÊlpe

Behörigheter i Planday 🇾đŸ‡Ș

FĂžlg

Vi har följande standard nivÄer pÄ behörigheter/sÀkerhetsgrupper:

1. Administratör: fulla rÀttigheter till portalen.
  2. HR-admin: kan upprÀtta nya medarbetare. Har inte tillgÄng till lön.
  3. Schema-admin: kan skapa och redigera schema/pass. Har inte tillgÄng för redigering av lön, men kan se lönekostnad per dag/anstÀlld.

För mer detaljerad information se bild lÀngst ner.

Du kan tilldela en anstÀlld en eller flera behörigheter genom att göra följande:

1. Klicka pÄ den anstÀllde (snabb redigering).
  2. Under sĂ€kerhetsgrupp kan du vĂ€lja vilken behörighet den anstĂ€llde ska ha, glöm inte att trycka pĂ„ “LĂ€gg till”.

Man kan begrÀnsa behörigheten/tillgÄngen per avdelning, sÄ t.ex kan vi ha en schema-admin för en avdelning och en annan schema-admin för en annan avdelning.

Du hittar instÀllningarna för detta under Medarbetare > AnstÀllda och lÀngst ner till vÀnster:

1. VÀlj sÀkerhetsgrupp
  2. HÄll muspekaren över namnet pÄ personen som du önskar att redigera behörighet/tillgÄngen pÄ och tryck pÄ nyckeln.
  3. Markera den/de avdelningarna som personen ska ha behörighet för. Glöm inte att trycka pĂ„ ”Spara”.

Detaljerad information om behörigheter i Planday

Önskas Ă€ndring av dessa behörigheter, kontakta support.

Har du flere spÞrgsmÄl? Send en anmodning

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?

Vores eget support team stÄr klar til at hjÊlpe dig.