Support Center. We’re here to help

Bruk Huldt & Lillevik sammen med Planday ūüá≥ūüáī

Follow

Bruker du Huldt & Lillevik¬†til l√łnnskj√łring kan du eksportere l√łnnsgrunnlaget fra Planday og importere det til Visma L√łnn. Du kan ogs√• importere l√łnnslipper fra Huldt & Lillevik til Planday, slik at disse blir tilgjengelige for medarbeiderne i Planday.¬†¬†

F√łlg stegene under for en rask og enkel l√łnnskj√łring.

1. Aktiver eksportmuligheten for Huldt & Lillevik

Logg inn på Planday og gå til Innstillinger > Integrasjoner > Oversikt. Finn Huldt & Lillevik og klikk på Aktiver.

2. Registrer l√łnnsarter og ansattnummer¬†

For at Huldt & Lillevik skal gjenkjenne data fra Planday m√• du registrere ansattnummer og l√łnnsarter fra Huldt & Lillevik i Planday.¬†¬†

Ansattnummer

Du registrer ansattnummer fra Huldt & Lillevik p√• hver medarbeider i Planday ved √• g√• til Medarbeidere i toppmenyen. Herfra klikker du deg inn p√• en medarbeider, og under L√łnn finner du feltet Ansattnummer.¬†

L√łnnsarter¬†

L√łnnsarter brukes for at Huldt & Lillevik skal gjenkjenne hvilke l√łnnsdata som leses inn for hver medarbeider. Fastl√łnn og timel√łnn har hver sin l√łnnsart, og det samme har eksempelvis forskjellige l√łnnstillegg.¬†

Start med √• legge til l√łnnsarter for timel√łnn og m√•nedsl√łnn fra Innstillinger > L√łnn > Generelt > L√łnnsarter.¬†

L√łnnsarter for l√łnnstillegg registreres fra Innstillinger > L√łnn > L√łnnstillegg. Herfra kan du ogs√• opprette og redigere l√łnnstillegg, hvis dette ikke er p√• plass enn√•.¬†

Hvis du bruker vakttyper til √• registrere for eksempel sykdom eller overtidstimer, s√• skal det ogs√• registreres l√łnnsarter p√• disse. Dette gj√łres fra Innstillinger > Vaktplan > Vakttyper.¬†

I noen tilfeller kan det v√¶re aktuelt med egne l√łnnsarter p√• forskjellige personalgrupper, slik at timene skilles i l√łnnssystemet. Under Medarbeidere i toppmenyen finner du Personalgrupper. Inne p√• hver personalgruppe kan du registrere en egen l√łnnsarter for timene som jobbes i gruppen.¬†

Du kan lese mer om forberedelser til l√łnnskj√łring her.¬†

F√łr du eksporterer Huldt & Lillevik filen m√• du sjekke at alle vakter er godkjent. Det er i utgangspunktet kun godkjente vakter som inkluderes i l√łnnsgrunnlaget.¬†

3. Eksporter Huldt & Lillevik-filen

1. G√• til L√łnn > Eksportere l√łnn i toppmenyen¬†
  2. Velg riktig start- og sluttdato
  3. Velg eventuelt hvilke medarbeidere som skal inkluderes
  4. Under Formater velger du Huldt & Lillevik
  5. Lag rapporten og lagre filen lokalt

4. Importer filen til Huldt & Lillevik

Hvis du ikke selv jobber i Huldt & Lillevik sender du filen over til regnskapsf√łrer, som vil f√łlge stegene under.¬†

1. G√• til Periodens L√łnn > Importere
  2. Velg formatet Huldt Lillevik standard fast lengde
  3. Trykk på ikonet med ..., finn filen og last den opp til Huldt & Lillevik
  4. Trykk p√• skriver-ikonet for √• se loggen over importerte l√łnnslinjer
  5. Trykk på det oransje ikonet formet som et lyn

5. Importer l√łnnslipper fra Huldt & Lillevik til Planday¬†

Lagre PDF-filen med l√łnnslippene p√• PC-en. Vi anbefaler at du sjekker at innholdet i filen er korrekt f√łr du importerer den til Planday.¬†¬†

1. Logg inn i Planday og g√• til L√łnn i toppmenyen. Inne p√• L√łnn g√•r du videre til Importer l√łnnslipper.¬†
  2. Velg start- og sluttdato: Bruk samme datoer som st√•r p√• l√łnnslippen.¬†
  3. Eksisterende l√łnnslipper: Hvis det allerede er importert l√łnnslipper for perioden kan enten legge til de nye til de eksisterende, eller overskrive de gamle l√łnnslippene.¬†
  4. Under Type velger du L√łnnslipp¬†
  5. Under Format velger du Huldt & Lillevik
  6. Last opp filen med l√łnnslippene fra PC-en og klikk p√• Importer.¬†
  7. Etter at l√łnnslippene er importert kan du kontrollere dem f√łr du lagrer og gj√łr dem tilgjengelige for medarbeiderne.