AnvĂ€nd Planday som personalliggare 🇾đŸ‡Ș

Follow

Du som bedriver verksamhet inom restaurang-, frisör- , bygg eller tvÀtteribranschen
mÄste enligt Skatteverket föra personalliggare. Om du anvÀnder Planday som stÀmpelklocka kan Planday ersÀtta "gröna boken"

Är du osĂ€ker pĂ„ om personalliggaren Ă€r aktiverad i din portal? - hör med Planday support.

Förutsatt att denna funktion Àr aktiverad i din portal kan du göra följande för att ta ta ut detta dokument:

1. Logga in i Planday med det speficika login du fÄtt för personalliggaren
  2. GÄ till Schema > StÀmpelklocka och klicka pÄ printer-symbolen
  3. GÄ igenom utskriftsvalen och vÀlj till-och-frÄn datum samt avdelning
  4. Tryck Skriv ut och dÀrefter Ladda ner fil för att öppna en PDF med översikt över stÀmplingstiderna, denna kan sedan skrivas ut.
  5. Skriv ut "Ändringsrapport" - Schema > Verktyg > Ändringsrapport. HĂ€r kan du se all historik pĂ„ dagsbasis, klicka pĂ„ + tecknet lĂ€ngst ut till höger för att se historiken för varje pass. Genom att högerklicka pĂ„ sidan kan du vĂ€lja skriv ut direkt frĂ„n webblĂ€saren.

Den hÀr informationen kan vara bra att ha tillgÀnglig nÄgonstans sÄ att alla medarbetare kan ta ut detta dokument om det skulle behövas.