🇾đŸ‡Ș Importera omsĂ€ttning frĂ„n Trivec Domino

Follow

Anslut din Trivec Domino POS om du vill importera din dagliga omsÀttning automatiskt till Planday.

Aktivera integrationen genom att följa stegen nedan.

NÀr du Àr klar med instÀllningen uppdateras omsÀttningen automatiskt var femte minut sÄ att du kan följa Àndringar i realtid. OmsÀttningsdata hÀmtas för angivet antal dagar bakÄt i tiden, sÄ att alla uppdateringar av omsÀttningen under dessa dagar visas. OmsÀttningsdata i Planday visas per dag.

Följ din omsÀttning, schemalagda lönekostnader och löneprocent genom att gÄ till Rapporter > OmsÀttning i den övre menyn. Du kan ocksÄ se uppgifterna i ditt schema genom att vÀlja Visa och OmsÀttning i rullgardinsmenyn.

1. Skapa omsÀttningsenheter

Om du inte gjort det Àn ska du börja med att skapa omsÀttningsenheter för aktuella avdelningar i Planday.

Du skapar omsÀttningsenheter genom att gÄ till InstÀllningar > Rapporter > OmsÀttning > Enheter.

Du kan lÀsa mer om omsÀttningsmodulen i Planday hÀr.

2. BegÀr information frÄn Trivec

Innan du kan stÀlla in integrationen i Planday ska du kontakta Trivec-supporten angÄende följande:

• Aktivera Planday-integrationsmodulen i din Trivec Domino-licens.
  • Be att fĂ„ URL till anslutningen som ska anvĂ€ndas för att stĂ€lla in integrationen i Planday.
  • FĂ„ instruktioner om uppdatering av brandvĂ€ggsinstĂ€llningarna.

3. Aktivera Trivec Domino-integrationen

3.1 Ansluta till Trivec Domino

1. Logga in pĂ„ Planday och gĂ„ till InstĂ€llningar > Integrationer > Översikt.
  2. Leta reda pÄ Trivec Domino-integrationen i POS-kategorin och klicka pÄ LÀgg till.
  3. Ange URL för anslutningen, som du fick frÄn Trivec-supporten.
  4. Klicka pÄ Anslut. Om anslutningen inte kan upprÀttas kontrollerar du att du har angett rÀtt anslutningsuppgifter.

3.2 IntegrationsinstÀllningar

Konfigurera instÀllningarna för integrationen.

1. VÀlj hur mÄnga tidigare dagar som du vill hÀmta data för. Vi rekommenderar tvÄ dagar. Eftersom integrationen uppdaterar omsÀttningssiffror frÄn Trivec Domino för det valda antalet dagar visas alla Àndringar av omsÀttningsdata Àven i Planday.
  2. VÀlj Skriv över befintlig data om integrationen ska skriva över befintliga omsÀttningssiffror i Planday. TÀnk pÄ att anvÀnda det hÀr alternativet om du anger budgeterade intÀkter i omsÀttningsrapporten eller om det gjorts Àndringar eller uppdateringar av antingen de dagar som hÀmtas eller intÀktssiffrorna i Trivec Domino.
  3. VÀlj om du vill inkludera eller exkludera moms i intÀkterna frÄn Trivec Domino.

3.3 Plats-mappning

Nu kan du koppla omsÀttningsenheter i Planday till motsvarande center eller anvÀndare i Trivec Domino, sÄ att omsÀttningen importeras till rÀtt avdelningar i Planday och rÀtt andel arbetskostnad berÀknas.

1. Först ska du vÀlja om du vill importera omsÀttning frÄn center eller anvÀndare i Trivec Domino.
  2. Sedan öppnar du plats-mappning genom att klicka pÄ Visa detaljer.
  3. HÀr visas alla omsÀttningsenheter som skapats för din verksamhet i Planday. I rullgardinsmenyn vid namnet för respektive omsÀttningsenhet vÀljer du motsvarande center eller anvÀndare.

Klicka pÄ Aktivera sÄ börjar integrationen importera omsÀttningsdata frÄn Trivec Domino.