Tillgänglighet 🇸🇪

Follow

Medarbetaren kan ÖNSKA sin tillgänglighet direkt i appen, detta kan vara till stor hjälp när man schemalägger:

Grön tumme betyder att personen är tillgänglig.

Röd tumme betyder att personen inte är tillgänglig.

Ă–NSKA SIN TILLGĂ„NGLIGHET

• I appen gĂĄr medarbetaren till Konto och väljer Tillgänglighet
  • Här kan medarbetaren markera vilka dagar hen är tillgänglig/otillgänglig att arbeta, Medarbetaren kan ocksĂĄ skriva en kommentar för att till exempel specificera klockslag, eller förklara varför hen inte är tillgänglig.

Ă–VERSIKT Ă–VER TILLGĂ„NGLIGHETEN

Du som administratör och schema-admin i Planday ser en översikt över den önskade tillgängligheten under Schema > Tillgänglighet