Help Center. We’re here to help

Bruk Planday som personalliste 🇳🇴

Follow

Slik bruker du utskrift av stemplingstider i Planday som personalliste ved en skattekontroll av myndighetene.

I mange virksomheter er det et krav å føre personalliste. Med riktig bruk av Planday kan man bruke systemet til å føre personallisten digitalt. Her forklarer vi hvordan man går frem, og hva man skal huske på.

Gå direkte til Hva skal gjøres ved en skattekontroll?

Registrer opplysninger

Følgende opplysninger kreves og må derfor legges inn i Planday

• Ansattes navn og fødselsnummer Medarbeidere > Rediger ansatt
  • Bedriftens organisasjonsnummer Innstillinger > Portalinnstillinger > Generelt

Etabler gode rutiner og øv dere på kontroll

Det er viktig at de ansatte stempler inn ved vaktens start og ut ved vaktens slutt.

Ved en kontroll skal personallisten kunne skrives ut på papir omgående, uavhengig av hvem som er på jobb. Det er ikke sikkert at det er en Planday-administrator på jobb, og derfor er det viktig at de ansatte vet nøyaktig hva de skal gjøre ved en kontroll, i tillegg til at man har sikret seg at listen kan skrives ut på papir.

Skattekontroll-brukeren

Vanligvis velger våre kunder å ha en universell innlogging til Planday som kan brukes i tilfelle kontroll.

Hvis du har en egen bruker for skattekontroll i Planday, logger du inn med brukernavn og passord for denne brukeren og følger stegene under. Denne spesialtillatelsen må settes opp av oss i Planday. Vennligst ta kontakt med support hvis du trenger hjelp.

Hva skal gjøres ved en skattekontroll?

Gå til: Vaktplan > Stemplingsur

Vi anbefaler å oppbevare instruksjonene og innloggingsdetaljene tilgjengelig på arbeidsplassen.

• Logg inn med Skattekontroll-brukeren
  • Gå til Vaktplan > Stemplingsur

• Klikk på utskriftsikonet
  • Velg riktig dato og aktuell avdeling i dialogboksen
  • Klikk Skriv ut
  • Klikk så på Hent fil
  • Filen lastes ned på din lokale datamaskin og kan skrives ut som normalt.

Mer info

Selv om man har full kontroll på digital føring av personallisten, og alle medarbeiderne er godt kjent med hva som kreves i forbindelse med en kontroll, er det alltid en god idé å ha en skattebok tilgjengelig i tilfelle det digitale svikter.